Masterfilens Univers

Masters of the Univers
yX Media - Monetize your website traffic with us

Eberhart Furniture ApS

posted by Masterfil on Apr 11, 2018
tags: betonborde rustikke m�bler K�benhavn

Eberhart Furniture er et møbel brand fra Danmark, der i 2014 blev grundlagt af fætrene Rune Vigil og Esben Christoffersen. De har en filosofi om at skabe flotte møbeldesigns, hvor naturlige, rå materialer forbindes med enkle linjer - uden at miste den naturlige æstetik i materialerne.

I deres kollektioner kan du finde designs, der på samme tid er både funktionelt og flot. De går meget op i at benytte materialer, der får flot patina med årene og derfor finder du ofte materialer som eg, beton og metal i deres designs.

Deres kollektioner skabes i deres eget produktionshus der ligger på Sydfyn, hvor de arbejder med underleverandører der har gode arbejdsbetingelser og altid leverer høj kvalitet.

Med deres fælles passion for veludført håndværk og et æstetisk udtryk kan du hos Eberhart Furniture møbeldesign med rene linjer og et stilrent look.

På deres hjemmeside www.eberhartfurniture.com kan du gå på opdagelse i deres kollektioner. Hvis du har spørgsmål til deres designs er du også velkommen til at kontakte dem på 70 88 47 27 eller på e-mail til info@eberhart-furniture.com.

Eberhart FurnitureKronprinsessegade 8 Kdl. 1306 København K70 88 47 27

1 visits |0 Comments|Reply

Related Posts

There are no comments on this post

Write a New Comment on Eberhart Furniture ApS

Please Log In or Register to post comments.

1
[]